Sunred Heater Nero Wall-Hanging 2400
Sunred Heater Nero Wall-Hanging 2400Sunred Heater Nero Wall-Hanging 2400

Sunred Heater Nero Wall Hanging 2400 terrasverwarmer

Zeer krachtig verwarmingstoestel met 2 standen en timerfunctie. Op afstand regelbaar.

 245,00 incl. 21% BTW en gratis geleverd in België en Nederland


  • Altijd gratis geleverd
  • Binnen de 48u geleverd indien op voorraad
  • Niet tevreden geld terug garantie
  • Eigen reparatiedienst, met garantie

Sunred Heater Nero Wall Hanging 2400 terrasverwarmer

Sunred Heater Nero Wall Hanging 2400 terrasverwarmer is een krachtig verwarmingstoestel die frisse zomer avonden zalig kan verlengen.
Deze verwarmtoestellen beschikken over de beste technologieën van hun soort. Blijf lekker gezellig buiten zitten als het weer het eigenlijk niet  toelaat. Hoe hoger het vermogen (watt) van deze terrasverwarmer hoe meer warmte hij uitstraalt. Dit model produceert comfortabele warmte en géén licht.

2 keuzestanden

Dit toestel beschikt over 2 warmte standen waardoor je zeer comfortabel de gewenste warmte kan kiezen. Je kiest eenvoudig tussen de 2 standen: 1200 of 2400watt. Ook is de terrasverwarmer zeer eenvoudig te bedienen via de meegeleverde afstandsbediening. Binnen een korte tijd geniet je al van een heerlijke warmte. Met zijn timerfunctie blijft het toestel nooit onverwachts branden.

black heat verwarmingselement

Het black heat verwarmingselement heeft een opvallend kenmerk of eerder onopvallend. Je ziet namelijk geen licht uit de terrasverwarmer komen maar je voelt de verwarming wil zeer intens. Daardoor kan je het warmtegevoel als zeer comfortabel beschouwen.

Simpele montage van de terrasverwarmer

Als je de terras verwarming ophangt kan de warmte zich mooi verspreiden. Je kan hem zeer eenvoudig ophangen met de meegeleverde wandbeugel of met de optionele universele beugel.

Verleng het buitenplezier

Met deze terrasverwarmer geniet je op koude avonden of na het warme seizoen veel langer van de zalige buitenlucht. Je kan met een gerust hart verwarmen met zijn geteste 8.000+ branduren.

Technische kenmerken van Sunred Heater Nero Wall Hanging 2400 terrasverwarmer

Vermogen

1200W, 2400W

Verwarmingsbereik

21m²

Infrarood verwarming type

IR muur/plafond model

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu