Forno Gap tuinhaard 06
Forno Gap tuinhaard 06Forno Gap tuinhaard 02Forno Gap tuinhaard 03Forno Gap tuinhaard 04

Gap tuinhaard met pizzaoven

De GAP tuinhaard met pizzaoven wordt geproduceerd in 3mm Corten staal en heeft een dubbelwandige vuurkamer. 2 modellen kachels 1,2m en 1,5m.

 1.545,00 1.930,00

Wissen

Vaak samen gekocht

Pizzasteen

Deze pizzasteen is speciaal ontworpen voor  de Forno Gap tuinhaard. Boven het vuur is een kleine kamer waar je een pizza kan klaarmaken.

Weltevree Pizzaschep

Weltevree pizzaschep met houten handvat. Ideaal voor het uithalen van hete gerechten uit de pizza oven van een tuinhaard met pizzakachel.

Outdooroven Magnetische thermometer

Thermometer met een magnetische achterzijde voor het plaatsen op een cortenstaal tuinhaard die ook gebruikt wordt om te koken. 50 - 300° C

Weltevree Beschermwanten

Design Weltevree berschermhandschoenen in hoogwaardig gevoerd leer. Ideaal bescherming van de handen tegen hitte, koude, vuil & splinters.

Productcode: Niet beschikbaar Categorie:

 • Gratis geleverd vanaf 50€
 • Binnen de 48u geleverd indien op voorraad
 • Niet tevreden geld terug garantie
 • Eigen reparatiedienst, met garantie

GAP tuinhaard met pizzaoven 1,2 & 1,5m hoog

De GAP tuinhaard met pizzaoven bestaat in een model van 1,2 & 1,5 m en is vervaardigd uit 3mm Corten staal de buitenschil is 6mm. De GAP tuinkachel met pizzaoven heeft onderaan ook een venster op wegspringende vuursplinters tegen te houden. De pizza oven is zo ontworpen dat de rookgassen nooit in contact komen met de pizza.

Verschillende opties voor de GAP tuin kachel met pizzaoven

Dit haardvuur met venstertje voor in de tuin om de vuur spetters tegen te houden en het toch iets veiliger te maken. Deze tuinhaard heeft boven de vuurkamer een Pizzaoven. met behulp van de pizzasteen kan je er heerlijke pizza’s in bakken.

Rookkanaal montage (rookkanaal is exclusief)

Voor de GAP haard met pizzaoven van 1,2m

Rookkanaal met diameter van 154mm. Bovenop de kachel komt 1. het rookkanaal met regelklep, daarna kan u het rookkanaal langer maken met 2. onze rookkanalen en beschermen tegen de regen met 3. een rookkanaal regenkap.

De GAP kachel met pizzaoven van 1,5m

Rookkanalen met een diameter van 204mm. Bovenop de kachel komt 1. het rookkanaal met regelklep, daarna kan u het rookkanaal langer maken met 2. onze rookkanalen en beschermen tegen de regen met 3. een rookkanaal regenkap.

Haardvuur eigenschappen

De tuinhaarden worden ongeroest geleverd. Het is de bedoeling dat u die natuurlijk laat roesten door het weer zijn impact op het staal zijn gang te laten gaan.

LEESTIP : hier kom je alles te weten over het vormen van roest.
AANDACHT : Net na de levering is het belangrijk om de haard voor in je tuin meteen uit te pakken. Op deze manier voorkom je vocht tussen de verpakking en de haard en de vorming van vlekken of onregelmatige roestvorming.

Het GAP haardvuur met pizzaoven leveren we ZONDER rookkanaal. Rookkanalen, de regelklep en de regenkap kan u bijbestelling in onze categorie Tuinvuur toebehoren. Bij deze kachel heb je rookkanalen en accessoires nodig met een diameter van 154mm (voor de kleine kachel met pizzaoven van 1,2m) OF 204mm (voor de grote kachel met pizzaoven van 1.5m)

Advies voor een een mooie en veilig tuin vuur

Als brandhout adviseren wij droog Berkenhout. Berkenhout ruikt lekker en ontvlamt zeer goed en laat weinig as achter. Hardere houtsoorten zoals bv beuk zijn ook geschikt maar meer voor grotere vuren. Vooreerst maakt u het vuur aan met droog sprokkelhout en aanmaakblokjes. Naarmate de vlam groeit kan je meer hout in de haard toevoegen. Leg niet meer dan 1,5kg hout in de GAP tuinhaard.

Pluspunten van de GAP met pizzaoven

 • Ontzetten sterk 3mm materiaal en 6mm buitenschil dus heel slijtvast en een lange levensduur
 • Een tuin kachel met pizzaoven en met dubbelwandige vuurkamer
 • Gezelligheid en culinair genot in 1 tuinhaard
 • Heel gezellig en tijdloos design die past in ieder tuin ontwerp, rustiek of modern
 • Rook komt niet in contact met de pizza
 • Weer bestendig en duurzaam materialen
 • 5 jaar garantie
 • Afmetingen : H120 x B45 x D49 cm – Gewicht 127kg
 • Afmetingen : H150 x B75 x D49 cm – Gewicht 174kg

 

 

Technische kenmerken van Gap tuinhaard met pizzaoven

Hoogte

120 cm, 150 cm

Materiaal

Cortenstaal

Kleur

Roest

Type vuur

Pizzaoven, Tuinhaard

Materiaal dikte

3 mm

Gewicht

127 kg, 174 kg

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu

Andere suggesties…