STAY tuinmeubelen zijn tijdloze design lounges en heel makkelijk in onderhoud. Dankzij de duurzame materialen is het niet nodig om je Stay meubilair op te bergen onder eender welke weersomstandigheden. De STAY meubelen kunnen het hele jaar buiten blijven staan. Stof en kleine vuiltjes kan je heel gemakkelijk afspoelen van deze producten. Zelf in de regen mogen ze blijven buiten staan.
Gewoon even afkuisen en je kan weer verder gaan genieten. Met stay geniet je jaar na jaar van je tuinmeubelen. Je stay furniture zullen een onmisbaar deel van je tuin worden. Hierdoor kan je dag na dag opnieuw gaan ontspannen.

Makkelijk te onderhouden

Deze meubelen zijn vervaardigd uit sterke en weerbestendige materialen. Je hoeft ze enkel af en toe eens af te spuiten en ze zijn weer als nieuw.
Daarna geniet je terug van je rust en ontspanning in eigen huis.

Opbergen niet nodig

Dankzij de weerbestendig materialen is het niet nodig om je meubelen op te bergen. Ze zijn vlekbestendig en kunnen ook tegen de zon en de regen.

Waterafstotende Sunbrella-stof

Bij STAY werd bewust gekozen voor duurzaamheid en kwaliteit. De gebruikte materialen zijn onder andere aluminium en sunbrella stof.
De sunbrella-stof is bestendig tegen UV-stralen van zonlicht, hevige regen, kou en andere weersomstandigheden.
Deze stof wordt onder andere gebruikt bij MR Blue sky ligbedden.

Vakantie in eigen huis met STAY

Meer en meer mensen kiezen ervoor om op vakantie te gaan in eigen tuin. De stay collecties transformeren je tuin naar een 5-sterren resort.
Zo krijg je thuis een plekje waar je na een drukke dag heerlijk kan ontspannen.