Zodiac Vortex Pro 4WD RV5480iQ
Zodiac Vortex Pro 4WD RV5480iQZodiac Vortex Pro 4WD RV5480iQZodiac Vortex Pro 4WD RV5480iQZodiac Vortex Pro 4WD RV5480iQZodiac Vortex Pro 4WD RV5480iQZodiac Vortex Pro 4WD RV5480iQ

Vortex Pro 4WD Zwembadrobot RV5480iQ

Nieuwste Vortex robot van Zodiac met app voor smartphone bediening.

Niet meer beschikbaar

Productcode: VORTEXPRO4WD Categorie: Merk: Zodiac

Vortex Pro 4WD zwembadrobot RV5480iQ van Zodiac

De Vortex Pro 4WD zwembadrobot RV5480iQ van Zodiac is de nieuwste zwembadstofzuiger van Zodiac met een wifi-verbinding en een regelbare zuigkracht.

Je kunt de elektrische reinigingsrobot RV5480iQ met je wifinetwerk verbinden, zodat je hem met je smartphone kan besturen. Met de afstandsbediening kan je op die manier zelf de reiniging van je zwembad regelen zodat je dagelijkse werk veel gemakkelijker wordt.

Deze robot beschikt net zoals alle andere zwembadrobots van Zodiac nog steeds over een makkelijk te reinigen filtermand, 4 wiel drive, snel roterende borstels & het lift out systeem.

APP voor smartphone bediening

Zodiac RV5480iQ

Met deze APP communiceert de zwembadstofzuiger met uw smartphone. Hierdoor zijn op een makkelijke manier de meldingen af te lezen op uw smartphone. Deze app kan je eveneens gebruiken als afstandsbediening. Ook de gebruikershandleiding kan u gemakkelijk en snel consulteren via deze app.

Het Vortex principe

Zodiac RV5480iQ

De reinigers verliezen geen zuigkracht door het cycloon aanzuigen van het vuil. Door middel van het kantelen van de motor wordt een cycloon veroorzaakt. Op die manier kan het vuil de filter niet verstoppen, maar blijft ronddraaien. Hierdoor behoudt de Zodiac reiniger een constante en krachtige aanzuigkracht.

Vierwielaandrijving

Zodiac RV5480iQ

Zowel de RV5400/Vortex3 4WD, RV5500/Vortex4 4WD en de RV5480iQ/Vortex Pro 4WD worden via tandwiel cassettes aangedreven aan de 4 wielen. De banden zorgen eveneens voor extra grip. Zo “kleeft” de Vortex robot beter aan de muur en kan deze gemakkelijker hindernissen overbruggen. Er is bovendien een 3D sensor die het toestel corrigeert als het een obstakel passeert.

LIFT OUT systeem

Zodiac RV5480iQ

Ook deze nieuwe zwembadrobot van Zodiac beschikt over het lift out systeem van de Vortex reeks, die deze reiningers zo uniek maakt! Door een druk op de knop komt het toestel omhoog naar de kant van het zwembad. Zo hoeft u niet meer aan de kabel te trekken en is er dus geen risico voor water infiltratie via de kabel in het motorblok. Het toestel is zo ontworpen dat bij het uitnemen, het water versnelt leegloopt uit het toestel.

Filter vol indicatie

Vortex filter vol indicatie

Bij een volle filtermand van uw Vortex zwembadrobot licht een LED op om een indicatie te geven dat de filter uitgespoeld moet worden. Daarom wordt alle kracht behouden om de wand op te klimmen en werkt uw toestel steeds met een propere filter.

Kabel met swivel

Zodiac RV5480iQ

De kabel van de Vortex-robot (4WD-serie) is voorzien van een Swivel-uitrusting die het in de knoop raken van de kabel tijdens de verplaatsing van de robot in het zwembad beperkt. Dit draaipunt draait om zichzelf en voorkomt daarmee dat kabels in de knoop raken.

Voordelen van de Vortex Pro 4WD zwembadrobot – RV5480iQ

 • Bediening met app op smartphone (Apple OS en Android)
 • Perfecte hechting aan elke bodem, ondergrond en bekleding
 • Optimale verplaatsing en dekking van het bad
 • Beter beheer van obstakels (treden, hellingen,…)
 • Snelle en hygiënische reiniging van de filterbak

Productkenmerken VORTEX technologie

 • Optimale verplaatsing en dekking
 • Eenvoudig toegankelijke filterbak
 • 3 reinigingscycli: alleen de bodem (1u30min) of bodem + wanden + waterlijn (2u30min) of waterlijn
 • 3 filter types (standaard 100µ filtermand inbegrepen, in optie een 60µ en 200µ beschikbaar)

Technische kenmerken van Vortex Pro 4WD Zwembadrobot RV5480iQ

Gereinigde oppervlaktes

Bodem, wanden en waterlijn

Besturing

Instelbaar, afstandsbediening via APP

Lift out systeem

Ja

Transmissie

Aandrijfriemen

Cycli

1u – 1u30 – 2u – 2u30 – 3u30

Vermogen (Watt)

150

Voeding robot

30VDC

Afmetingen robot

43 x 48 x 27cm

Gewicht (kg)

9,5

Aansluiting

240V 50Hz

Filterfijnheid

60µ – 100µ – 200µ

Filtertype

Filtermand

Pompdebiet

17

Afstandsbediening

Ja

Karretje

Ja

Snoerlengte

18

Merk

Zodiac

Garantie

3J

APP voor smartphone

Ja

Reinigingszones

bodem, wanden, waterlijn

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

 1. Vraag

  Mathieu

  Ik ben op zoek naar een degelijk toestel voor een zwembad van 16x6m. Welk kunnen jullie mij aanbevelen? Is dit een toestel voor een dergelijke job? Zwembad ligt in een park dus redelijk wat takken bladeren en zand. Zou graag een all round toestel willen vinden.

  (0) (0)

  Is er iets verkeerd met dit bericht? Gelieve het ons te laten weten.

  • Zwembadspecialist Jochen Pattyn

   Beste, dit is zeker een goed toestel, al kan je misschien beter voor de Zodiac Vortex RV5600 omdat deze voor grotere zwembaden is met een kabel van 25m. De Zodiac RV5480iQ is voor zwembaden tot 15m met een kabellengte van 18m, al zal dat misschien ook wel lukken maar zorgt u er best voor dat de bedieningskast mooi in het midden van uw zwembad staat zodat hij uw volledig bad kan overbruggen. Naar reiniging toe zit u zeker goed. Mvg, Jochen

   (0) (0)

   Is er iets verkeerd met dit bericht? Gelieve het ons te laten weten.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu

OPGEPAST : Vrijdag 08/07 en Zaterdag 09/07 is de winkel niet bereikbaar door het festival Hypodream

Sluiten