Vuurtafel Feria Ronda

Vuurtafel Feria Ronda

De vuurtafel feria ronda geeft nog net dat tikkeltje meer stijl aan je vuurschaal. Hij is gemaakt uit cortenstaal klasse A en kan het hele jaar buiten blijven staan en vraagt geen bijzonder onderhoud

 529,95

Wissen
Productcode: FERIARONDA Categorie: Merk: Feria Ronda

  • Gratis geleverd vanaf 50€
  • Binnen de 48u geleverd indien op voorraad
  • Liever afhalen? Kom langs op donderdag 11 augustus tussen 9u en 17u
  • Niet tevreden geld terug garantie
  • Eigen reparatiedienst, met garantie

Vuurtafel Feria Ronda

Er gaat niets boven gezellig met vrienden rond het vuur te zitten. Wij hebben daarom deze prachtige vuurtafel feria ronda voor jullie uitgekozen.
De cortenstaal vuurtafels geven nog net dat tikkeltje meer stijl aan je vuurschaal. Hij is beschikbaar in de ronde vorm alsook in het vierkant of rechthoekig.

cortenstaal

Hij is gemaakt uit cortenstaal klasse A en kan het hele jaar buiten blijven staan en vraagt geen bijzonder onderhoud. De vuurtafel is gemaakt uit UV- en vorstbestendig materiaal. Cortenstaal past zowel in moderne stijlen alsook in klassieke tuinen.

Ecologisch

Mensen zijn steeds meer bezig met ecologische manieren van leven.Met deze gedachte is het dan ook interessant om te weten dat deze vuurschaal 100% recycleerbaar is.

Technische kenmerken van Vuurtafel Feria Ronda

Hoogte

28 cm

Type vuur

Vuurschaal

Kleur

Roest

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu