Warmtepomp Duratech Dura 7kW

Warmtepomp Duratech Dura 18kW – tot 80m³

De Warmtepomp Duratech Dura 18kW is een eenvoudige warmtepomp om uw zwembad te verwarmen van mei tot oktober, werkt vanaf -5°C.

Uitverkocht

Breng me op de hoogte indien terug op voorraad

Productcode: WARMPMPDURA0018 Categorie: Merk: Duratech

Duratech Dura 18kW : eenvoudige warmtepomp om zwembad tot 80m³ te verwarmen

De warmtepomp Duratech Dura 18kW dient verplicht buiten geïnstalleerd te worden en kan een zwembad verwarmen van ca. mei tot oktober. Door het gebruik te maken van hoge kwaliteit materialen zoals titanium voor de warmtewisselaar, maakt dat de warmtepomp moeiteloos bestand is tegen de erosie van chloor en zout in het water. De nieuwste generatie warmtewisselaars zijn tevens extra groot om de efficiëntie te verbeteren. Het toestel is opmerkelijk compact en goed ontworpen zodat het gemakkelijk te installeren is. De geïntegreerde intelligente microprocessor bewaakt alle sensoren en stuurt alle functies van de warmtepomp aan zonder de tussenkomst van de gebruiker. Een elektronische display met eenvoudige bediening is standaard. De stille werking van deze serie warmtepompen wordt gegarandeerd door een uiterst efficiënte compressor, nieuwe duurzame ABS/kunststof frame, extra grote warmtewisselaar en een geruisarme ventilator. Bypass is wel verplicht

Zeer efficiënt en economisch in het gebruik

De warmte van de buitenlucht wordt geabsorbeerd en overgedragen aan het zwembadwater. Voor elke verbruikte kW door de warmtepomp wordt 1 kW of meer afgegeven aan het zwembad.

Toepassing

De Duratech Dura 18kW warmtepomp kan vanaf -5°C buitentemperatuur functioneren en warmte halen uit de lucht. Hou er wel rekening mee dat het rendement dan wel erg laag ligt en u uw bad zeker niet op 30°C zult kunnen verwarmen.Tenzij u kiest voor een warmtepomp voor een hoger volume.

Ecologisch verantwoord

 • Duratech warmtepompen zijn een ecologisch verantwoorde verwarming voor uw zwembadwater omdat zij 80 % van de geproduceerde energie halen uit de omgevingslucht, een volledig natuurlijke en hernieuwbare energiebron.
 • De warmtepompen werken niet met gas en vormen dus geen schadelijke CO2 of andere gassen die nefast zijn voor de ozonlaag
 • Robuust en duurzaam product door het gebruik van hoogwaardige materialen voor de warmtewisselaar. De warmtepomp is zo resistent voor corrosie of aantasting door chloor. De warmtewisselaar is een extra groot ontwerp voor een hogere efficiëntie.

Specifieke kenmerken :

 • zeer hoog rendement
 • vermogen van 18 kW
 • roterende of scroll compressor
 • inhoud tot 80m³
 • kan enkel verwarmen (Duratech Dura Plus serie kan naast verwarmen ook koelen)
 • automatische ontdooifunctie
 • alle functies worden via een microprocessor gestuurd
 • zeer laag geluidsniveau
 • met gas R410A voor een milieuvriendelijke werking en hogere efficiëntie
 • met titanium warmtewisselaar bestand tegen zout en chloor

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

 1. Vraag

  Yoeri Noblesse

  Wanneer komen deze pompen weer binnen ?

  (0) (0)

  Is er iets verkeerd met dit bericht? Gelieve het ons te laten weten.

  • Lode T Kindt

   Beste Yoeri,

   Dank u voor uw vraag. Deze pomp is eigenlijk compleet verouderd. Mogelijks kan ik ze nog wel ergens voor u aankopen en zijn ze nog beschikbaar. Maar wij hebben beslist deze niet meer te verkopen. Een beter alternatief is de Dura Pro inverter of de AQT inverter Warmtepomp.

   vriendelijke groeten, Lode

   (0) (0)

   Is er iets verkeerd met dit bericht? Gelieve het ons te laten weten.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu