Autom. waterbehandeling

Automatische waterbehandeling systemen op basis van chloor en zuur dosering, zoutelectrolyse systemen voor kleine en grote private zwembaden en binnenzwembaden. Ook eenvoudige doorstroom systemen (chlorinator) en de minerale zwembad waterbehandeling van Zodiac Nature 2.


Zoutelectrolyse

7 producten

Doseersystemen

12 producten

Nature 2

6 producten

Onderdelen

18 producten

Automatische waterbehandeling systemen

Deze automatische zwembad waterbehandeling systemen zorgen voor een zeer groot gebruiksgemak. Open uw zwembad en zwem, zonder u zorgen te moeten maken over de waterkwaliteit van uw zwembad. Er bestaan eenvoudige doorstroom doseer systemen voor om en bij de 160€ en we bieden ook professionele doseersystemen voor publieke zwembaden aan.

Automatische chloor en zuur dosering

De meest geplaatste zwembad waterbehandeling systemen, doseren via doseerpompen automatische chloor (vloeibare chloor – chloorstabil) en vloeibare pH min (zwavelzuur). Er is al een goed en betrouwbaar systeem van HANNA vanaf  1600€. Ook hebben we professionele doseersystemen voor publieke zwembaden. De goedkopere systemen meten de RX (redox waarde) de systemen voor publieke waterbehandeling meten vrij chloor

ZOUtelectrolyse

In private zwembaden wordt heel veel gewerkt met zoutelectrolyse omwille van het gebruiksgemak en het ontbreken van het risico met gevaarlijke zwembadproducten (chloor – zuur). Zoutelectrolyse is een waterbehandeling systeem voor zwembaden die zachter is voor de huid en geen vervelende chloorgeur veroorzaakt.

Nature 2 minerale waterbehandeling

De Zodiac Nature 2 zwembadwaterbehandeling is ideaal voor kleinere zwembaden, opbouwbaden of inbouwzwembaden. Deze minerale waterbehandeling is de eerste stap in de automatisatie van de water behandeling van het zwembad. De Nature 2 zorgt voor een lager chloor verbruik en zorgt voor extra aangenaam zwembadwater.

Onderdelen voor waterbehandeling

Alle onderdelen voor de automatische zwembad waterbehandeling systemen kopen via onze shop. Chloor en zuur injectoren, de doseerslang, onderdelen voor de doseerpompen of aanzuiglansen met niveau meting.