Doseersystemen

Automatische doseersystemen zorgen voor het gemakkelijk helder houden van uw zwembadwater.

Alle 8 resultaten

Automatische zwembad waterbehandeling systemen.

Voor het eenvoudig helder en zuiver houden van uw zwembadwater is een automatisch doseersysteem de beste investering.

Zelf plaatsen of laten plaatsen?

Er zijn eenvoudige systemen zoals de chlorinator en de Nature 2 die zeer eenvoudig te plaatsen zijn en niet duur. Bent u handig, dan kan u ook de Hanna Pool Security zelf plaatsen. De professionele systemen met niveau meting en speciale injectoren laat u beter door ons plaatsen. Als zwembad service bedrijf zijn we gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van doseersystemen voor privaten en publieke zwembaden in hotels en wellness centra.

Is er veel onderhoud aan een doseersysteem?

Een doorstromer zoals de chlorinator of de Zodiac Nature 2 hebben weinig tot geen onderhoud nodig. De professionele doseer systemen laat u best jaarlijks nazien en ijken. Het is uitermate belangrijk voor de veiligheid, de hygiëne en voor de levensduur van de apparatuur dat de pH en chloor sonde de correcte meetwaarde meet.

Gebruikt u meer of minder zwembadproducten met een doseersysteem?

Met een automatisch doseersysteem zal u minder producten verbruiken en zal het dus minder kosten om het zwembadwater helder en zuiver te houden. Al zal het verschil miniem zijn en zeker niet de belangrijkste reden om de waterbehandeling van uw zwembad te automatiseren. De belangrijkste reden is het gebruiksgemak.

Doseersystemen voor privaat of publiek?

Wij bieden zowel doseersystemen aan voor private als publieke zwembaden.