Hayward powerline filtratie set-2

Hayward powerline filtratie set

Hayward powerline filtratie set is een hoogwaardige en degelijke filterkit. Bevat: filterpomp,zandfilter en 6-wegkraan met manometer en flowindicator.

Vanaf 399,00 tot 599,00 incl. 21% BTW en gratis geleverd in België en Nederland

399,00
449,00
545,00
559,00
599,00
Categorie:

  • Altijd gratis geleverd
  • Binnen de 48u geleverd indien op voorraad
  • Liever afhalen? Kom langs op dinsdag 13 april tussen 9u en 17u
  • Niet tevreden geld terug garantie
  • Eigen reparatiedienst, met garantie

Hayward powerline filtratie set

Hayward powerline filtratie set is één van de meest hoogwaardige filterkits die te verkrijgen is. Het merk Hayward is een zeer belangrijke speler in de zwembadbranche. Ze staan bekend voor hun kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien dankzij zijn hoge dichtheid polyethyleen filtervat weerstaat hij allerlei behandelingsproducten. Deze filtratie set kan je gebruiken bij boven- en ondergrondse zwembaden. Ook is de pomp bestand tegen chemische stoffen en zoutcorrosie. Doordat de 6-wegkraan bovenop de zandfilter is geplaatst bespaart u ruimte. De 6-wegkraan bevat een manometer en flowindicator.

Filtermedia

De powerline filtratie set vul je met glas of filterzand. Het traditionele filtermedia is filterzand. Echter kan dit na enkele jaren “vastkoeken” . Daarom raden wij aan om filterglas te gebruiken. In prijs/kwaliteit is dit niet zoveel duurder dan zand. Glas moet je dus veel minder snel vervangen dan zand. De filtermedia is niet inbegrepen in de filtratie set.

Kenmerken filtratie set

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu