Weekend Spa 536 voor 5 personen
Weekend Spa 536 voor 5 personenWeekend spa 536 voor 5 personen 01Weekend spa 536 voor 5 personen 02Weekend spa 536 06Weekend spa 536 02Weekend spa 536 03Weekend spa 536 04Weekend spa 536 05

Weekend Spa 536 voor 5 personen

Weekend spa 536 compacte, ecologische, degelijke opbouw spa met 1 ligplaats & 4 zitjes. Inclusief LED verlichting & eenvoudige bediening.

Prijs op aanvraag

Vaak samen gekocht

Spa Trap Grijs

Een Spa trap grijs gekleurd voor het instappen in de jacuzzi te vereenvoudigen. Eenvoudige montage, veilige en breede antislip tredes.

Spa Cover Rockit

Spa Cover rockit handig kantelsysteem voor opbergen van de afdekking aan de spa. Eenvoudig te monteren, superieure deksellift, simpel design.

Categorie: Merk: Weekend Spa

 • Gratis geleverd vanaf 50€
 • Binnen de 2 weken geleverd indien op voorraad
 • Niet tevreden geld terug garantie
 • Eigen reparatiedienst, met garantie

Weekend Spa 536 voor 5 personen

Een compacte ecologische, zeer degelijke opbouw spa met 1 ligplaats & 4 zitplaatsen. Inclusief LED verlichting & eenvoudige bediening. Geschikt voor 5 personen.

Spa met massage voor nek, rug en benen

De Weekend Spa 536 heeft 36 jets. De spa jets zorgen voor massage op 3 plaatsen; schouder en nek massage, rug en onderrug massage, massage van de kuiten en benen. De jets zijn geïntegreerd in 1 comfortabele lounge ligplaats en 4 zitplaatsen. Deze spa is uitgerust met 2 extra lage rug jets en 2 fontein jets.

Jets voor nek en schouder massage

Voor de ultieme stress verminderende massage van uw hals en schouders heeft de fabrikant neerwaartse jets ontwikkeld. Door de ergonomisch gevormde lounge zit en ligplaatsen krijgen alle plaatsen van uw lichaam een perfecte hydro-massage. Iedere plekje in de Weekend Spa 536 heeft jets met een andere opstelling.

Alle jacuzzi modellen van het merk Weekend zijn ontwikkeld met de bedoeling om voor een betaalbare prijs en een zo laag mogelijke gebruikskost een zo doeltreffende en comfortabel mogelijk hydro massage te bieden.

Lage rug massage jets

Geniet van een heerlijke massage door de ergonomisch geplaatste jets in de lounge ligplaatsen. Deze zorgen er voor dat uw lage rug een stevige hydro massage krijgt. In deze spa zijn 2 extra lage rugjets aanwezig.

Kuit en been massage

Elke ligplaats heeft massage jets ter hoogte van de kuiten als standaard functie. Door de ergonomische vorm zal uw onderbeen en de kuit een perfecte hydro massage krijgen.

Eenvoudige te bedienen Weekend spa

Weekend spa bedieningHet hart van een hottub zijn natuurlijk de sturing en de filtertechnieken. Voor de sturing koos het merk Weekend voor een zeer betrouwbare partner, namelijk Gecko. Gecko is toonaangevend wat betreft spa sturingen en spa waterbehandeling systemen. De bediening is bewust uitermate eenvoudig gehouden.

Een eenvoudige bediening van de jacuzzi zorgen mede voor het comfort. Geen ingewikkelde programma’s, APP’s of instellingen. De eenvoud van de Gecko sturing van de Weekend Spa 536 is zijn kracht.

Een groot scherm toont de temperatuur van de het water in de hottub. Meet een eenvoudige aanraking kan je de temperatuur regelen, de LED verlichting aan en uit zetten en de jets activeren.

De sturingen zijn de allerlaatste nieuwe generatie spa sturingen, zonder bewegende onderdelen. Hierdoor zijn onze Week End Spa’s zeer betrouwbaar, degelijk en super eenvoudig in gebruik.

Eenvoudige elektrische aansluiting van de spa 536

Weekend spa aansluitingDe aansluiting van de Weekend Spa 330 en de Weekend Spa 536 is PLUG & PLAY. met een elektrische kabel van 3m en een ingebouwde stroomonderbreker is de spa met stekker in 1 – 2 – 3 geïnstalleerd. Het enige dat u nodig hebt is een stopcontact. De stekker van de spa kan u rechtstreeks aansluiten op het stopcontact.

Eigenschappen van de stekker
 • Geschikt voor gebruik buiten : IP54
 • Mono fase aansluiting (standaard stopcontact)
 • Spanning : 220V (standaard huishoudelijke spanning)
 • Stroom : 16A
 • Verliesstroom beveiliging : 30mA (bescherming vochtige ruimtes)

Hottub met goede waterbehandeling

Weekend spa zuiver waterDe Weekend Spa 536 heeft een zeer performante filtratie aan de hand van een filterpatroon en een Ozone generator.

De patroon filter zorgt er voor dat grovere vuildeeltjes die het water zouden troebel maken weggefilterd worden. De Ozon generator zorgt voor een krachtig oxidant die bacteriën, virussen en algen zal vernietigen. Daarbovenop voorkomt de antibacteriële laag (microban) binnenin de kuip bacterie groei.

De voordelen van de spa waterbehandeling opgesomd:
 • De waterbehandeling van de Weekend Spa vermindert de behoefte aan chemische ontsmetting met 60 to 90%
 • Het restproduct van Ozon is zuurstof en onschadelijk
 • Ozon is een ontzettend doeltreffende ontsmetter (door bacteriën, ziektekiemen of virussen af tot 99%)
 • Breekt oliën, lotions en ander verontreinigende producten af wat zorgt voor helderder water
 • 100% biologische afbreekbaar

Een spa kuip met zeer degelijke kwaliteit

De binnenkant van de Weekendspa 330 is steeds STERLING SILVER. De buitenkant van de Spa is afgewerkt in het grijs met hardhout latten in horizontale richting. De buitenkant is onderhoudsvrij en UV en weer bestendig.

Zeer energie zuinige spa

De Weekend Spa 536 is ontzettend doeltreffend geïsoleerd om de gebruiker kosten zo laag mogelijk te houden. Mede door de eenvoud van de spa’s zijn ze energie zuinig. Maar ook en nog meer door een uitermate efficiënte reflecterende thermische buffer (RTB – Reflective Thermal Barrier). Deze isolatie houdt de warmte binnen in de spa kuip en zorgt er voor dat de koude van buiten de spa geen invloed kan uitoefenen en het water in de jacuzzi kan afkoelen.

In tegenstelling tot heel veel andere fabrikanten is er geen gebruik gemaakt van de in opspraak gekomen spuit schuim isolatie.

Alle apparatuur van de jacuzzi zit ook binnen in de thermische isolatie en niet buiten de spa wat het lage elektrische verbruik ook ten goede komt.

Op de hittekaart hierboven kan u de resultaten zien van de doorgedreven isolatie. Het spa water is 35°C, naast de spa staat een persoon. Buiten is het 5 °C.

Een spa met frame en lange levensduur

De jacuzzi rust op een speciaal opgemaakt frame voor een gelijkmatige ondersteuning van de spa. Dit zorgt voor een langere levensduur.

Jacuzzi met geïsoleerde vloerplaat

Ook de vloer is geïsoleerd met een energiebesparende polyfoam isolatie aan de binnenkant van de omkasting. Deze is niet toxisch, niet onderhevig aan condensatie, rot niet, geurloos, flexibel en licht. Er is een opstaande rand van 100mm die voorkomt dat er dieren, vocht of insecten in de binnenkant van de spa geraken. Het typische koude effect vanaf de bodem is hiermee dus uitgeschakeld.

Koop een spa in volle vertrouwen en betrouwbare garantie

Net zoals bij zwembaden is de service en NA service zeer belangrijk. Kiezen voor ons is kiezen voor een bedrijf die sinds 2005 actief is een betrouwbare partner is voor uw service, garantie en producten.

Betrouwbare Gecko sturing

Al onze jacuzzi’s zijn uitgerust met een Gecko sturing. Samen met Balboa de meest betrouwbare sturing op de markt. Geen Chinese sturing of een onbekend merk maar een betrouwbare eenvoudige sturing.

Spa met stevige garantie voorwaarden

 • 5 jaar garantie op de constructie van de kuip
 • 3 jaar garantie op het oppervlak van de spakuip
 • 2 jaar garantie op de sturing, pompen en waterbehandeling (uitgezonderd de lamp)
 • 2 jaar garantie op de spa cover waar u de jacuzzi mee afdekt

Meer info over de fabrikant Weekend Spa

Weekend Spa is het merk van de SCP onderdeel van Poolcorp, 1 van de grootste zwembad distributie bedrijven van de wereld. Weekend Spa is een private label waarbij de mal voor de hottub van SCP is en de spa geproduceerd wordt in Europa. De stevige reputatie van SCP en de nabijheid van productie envoorraad van de jacuzzi’s deed ons kiezen voor SCP. Wij werken al lang samen met SCP voor heel wat zwembadproducten en kunnen dus beroep doen op een ZEER betrouwbare partner voor onze spa’s voor in de tuin.

Technische eigenschappen van de Weekend Spa 536

 • Pomp : 1 massagepomp 3PK – dual speed
 • Verwarming : 2kW
 • Waterbehandeling : Ozonator
 • Uitrusting : 3 kussens + dikke isolerende afdekking
 • Verlichting : 14 kleurentherapie LED lampen aan de waterlijn
 • Aansluiting : PLUG & PLAY geleverd met kabel 3 m 3 x 2,5mm², 30mA/16A veiligheids stekker
 • Keur :
  • Kuip : Sterling Silver
  • Omkasting : Grijs hardhout
  • Cover : Grijs

MEER INFO OF EEN OFFERTE CONTACTEER ONS : info@aquatechno.be

PRIJS IS INCLUSIEF LEVERING T.W.V 350€ (BELGIË)

Technische kenmerken van Weekend Spa 536 voor 5 personen

Merk

Weekend Spa

Kleur

Grijs, Zilver

Opblaasbaar

Nee

Volume

713 liter

Gewicht

300 kg

Hoogte

85 cm

Aantal personen

5

Lucht jets

36

Afmetingen

215 x 190 x 85 cm

Verwarmingsvermogen

2 kW

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu

Andere suggesties…