Woodstock steekwagen
Woodstock steekwagenWoodstock steekwagen set 03Woodstock steekwagen set 04Woodstock steekwagen set 06Woodstock steekwagen set 10Woodstock steekwagen set 11Woodstock steekwagen set 14Woodstock steekwagen set 08Woodstock steekwagen set 07Woodstock steekwagen afmetingenWoodstock gebruik VK

Woodstock Set met trolley

Deze Woodtock set, zwarte steekwagen met bijhorend hout opberg systeem is een stijlvolle oplossing voor opslaan van brandhout in de tuin.

 595,00


  • Gratis geleverd vanaf 50€
  • Binnen de 48u geleverd indien op voorraad
  • Liever afhalen? Kom langs op
  • Niet tevreden geld terug garantie
  • Eigen reparatiedienst, met garantie

Woodstock Set trolley en hout opberg rek

Deze Woodstock set, zwarte steekwagen met bijhorend hout opberg systeem is een stijlvolle oplossing voor het opbergen van brandhout in de tuin. Met de steekwagen zorgt er voor dat u de volledige voorraad hout in 1 keer kunt verplaatsen. Het houtrek kan losstaand gebruikt worden bv in de buurt van een tuinhaard of vuurkorf. Met de Trolley kan je dan weer de Outdooroven ook verplaatsen.

Zeer handig hout opslag systeem

De steekwagen SET bestaat uit 2 aparte onderdelen die samen worden verkocht. Namelijk de Trolley en het houtrek/Frame. Het zeer verfijnd zwart houtrek is ideaal voor de opslag voor haardhout in de tuin in de buurt van bv een vuurschaal. Het frame van de Woodstock houdt de gestapelde houtblokken netjes samen. Je kan met de steek kar het rek met hout verplaatsen of bv terug opbergen in een droge ruimte. Bijkomend heeft de steekkar ook speciale haken waarmee je de Oudooroven van Weltevree kan verplaatsen. Super handig dus.

Veilig en stevige steekwagen

De steek kar is niet alleen ontzettend stijlvol maar ook veilig. Door de haakjes aan de trolley kan je het zware houtrek of de 55kg zware outdoor pizza oven vastmaken en veilig verplaatsen zonder risico op omkantelen. Het wagentje is gemaakt van sterk staal die gepoederlakt is en hierdoor weerbestendig. Dit laat toe om dit hout stock systeem zowel binnen als buiten te gebruiken.

Het frame vervoeren

In de Trolley zijn inkepingen waar het frame netjes in past. Wanneer je het karretje onder de houtoplsag plaatst en kantelt zal het stevig vastliggen en niet kunnen omkantelen.

Stevige rubber wielen

De wielen van de Woodstock zijn gemaakt van hard rubber. Dit laat toe de wagen te gebruiken voor zware materialen. Je kan er zowel het houtrek, de outdooroven of bv bierkratten mee vervoeren.

Houtrek vullen

Het hout in het rek voor in de tuin ligt van de grond. Zorg dat je houtblokken langer dan 25cm gebruikt, dan liggen ze veilig en stevig in de Houtstock.

Design steek trolley

De Woodstock is ontworpen door West Vlaamse Dirk Weynants oprichter van Extremis.

Technische eigenschappen van de Wood stock

  • Afmetingen van het steekwagente : H 105 x B 38 x D 46 cm / 12 kg
  • Afmetingen van het zwarte houtrek : H 90 x B 45 x D 26 cm / 9 kg
  • De Weltevree Woodstock is vervaardigd uit verzinkt zwart gepoedercoat staal

 

Technische kenmerken van Woodstock Set met trolley

Kleur

Zwart

Hoogte

105 cm

Gewicht

21 kg

Materiaal

Zwart gepoedercoat staal

Merk

Weltevree

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu

OPGEPAST : we zijn in verlof tot 8 augustus. Bestellingen worden pas vertraagd verstuurd vanaf maandag 8 augustus.

Sluiten