Lifestyle

Loungesets en buitenverlichting

Buiten maakt u het net zo gezellig als binnen met ons gamma aan loungesets en leuke buitenverlichting en sfeerverlichting.

De tuin neemt een steeds prominentere plaats in in ons leven en daarom willen we buiten ook een sfeervol geheel creëren.

Dat kan u doen met leuke accessoires als daar zijn loungers en sfeerverlichting, maar evengoed met de mogelijkheid om muziek af te spelen, een leuke douche voor na het zwemmen tot zelfs alles om de afterparty compleet te maken met champagne, gin, vuurschalen ed…

Muziek en accessoires

In onze rubriek muziek vindt u een aantal outdoor boxen en waterdichte speakers.

Met de Soundcast beleeft u de muziek buiten als zat u binnen, en ook de draagbare speakers van Divacore zorgen ervoor dat u perfect uw muziek van smartphone of tablet kan streamen om volop te genieten.

Liever in stilte genieten, maak een keuze uit ons gamma hoofdtelefoons.

Drank en accessoires

Zin in een aangepast drankje aan de pool : maak kennis met onze exclusieve Champagnes van Pommery, alsook Gin en Wijnen in ons aanbod.

Ook aangepaste ijsemmers en dienbladen zijn bij ons te verkrijgen.

Sporten in the pool

Aan de sportievelingen hebben we ook gedacht met een aantal toestellen.

Toestellen voor aquafitness in uw zwembad. Aquaspinning is zeer leuk en fietsen onder water is bovendien zeer gezond!

Met de Pooltrainer zwemt u dan weer zo lang u wil zonder te keren!

In onze shop kan u ook terecht voor een drijvend volleybal net of een drijvende basketbal goal of een waterpolo goal.

Zwembad speelgoed

In onze online shop verkopen wij ook heel wat opblaasbaar speelgoed oa bv. van #floaty, maar ook zwembad speelgoed zoals duikspeelgoed of onderwater puzzels. Voor de sportieve zwemmers hebben we ook een voetbal goal / waterpolo goal, basket goal of een drijvend volleybalnet.