AQT Zwarte Buitendouche
AQT Zwarte BuitendoucheAQT Zwarte Buitendouche-3

AQT Zwarte Buitendouche

De AQT zwarte buitendouche is een elegante douche zeer eenvoudig te installeren met warm en koud water. Makkelijk te demonteren in de winter.

 

Uitverkocht

Breng me op de hoogte indien terug op voorraad

Categorie: Merk: Aquatechno

AQT Zwarte Buitendouche

De AQT zwarte buitendouche is een zeer elegante douche. Deze outdoor shower springt in het oog met zijn strakke design. Je tuin is helemaal af op mooie zomerse dagen met deze zalige verfrissing.
Deze designdouche is zorgvuldig uitgekozen door ons team van ervaringsdeskundigen. Ze is gemaakt uit RVS met een matzwarte poedercoating. Mede dankzij zijn technisch vernuftig systeem is de douche zeer eenvoudig te plaatsen. Ook in de winter kan je zeer eenvoudig afkoppelen. Er is een montage blokje voorzien waar de sanitaire leidingen op aangesloten worden.

 

Montage van douche

aqt zwarte buitendouche aansluiting

Eenvoudig opbergen

Draai de 4 schroeven los en je kan de douche eenvoudig omhoog heffen. Hierdoor bescherm je de douche in de winter voor vorstschade.

Stay furniture

Deze douche past perfect in de stijl van de stay collecties. Dit is een prachtige gloednieuwe collectie van buitenmeubelen.

LEESTIP : Een tuindouche… Zo zorg je dat je de ideale keuze maakt!

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu