Akwalux
AkwaluxAkwalux-4_adobesparkakwalux sfeerakwalux sfeer-2

Akwalux buitendouche met ledverlichting

Exclusieve buitendouche met een combinatie van warm water, verlichting en strakke design.

Prijs op aanvraag

Categorieën: ,

  • Altijd gratis geleverd
  • Binnen de 48u geleverd indien op voorraad
  • Liever afhalen? Kom langs op woensdag 29 september tussen 9u en 18u
  • Niet tevreden geld terug garantie
  • Eigen reparatiedienst, met garantie

Akwalux buitendouche met ledverlichting

Akwalux buitendouche met ledverlichting is een exclusieve buitendouche waar de luxe van buiten douchen naar een hoger niveau word getild. Mede dankzij de combinatie van water en licht.
Deze unieke douche creëert een magisch gevoel van schoonheid. Kom gerust eens langs in onze showroom om de buitendouche te bezichtigen.
Wenst u de douche met plaatsing? Laat ons gerust iets weten op info@aquatechnoshop.be en dan maken wij een op maat gemaakte offerte.

DE MAGIE VAN LICHT EN WATER

Een stijlvolle tuin mist zijn doel als er geen sfeer hangt. Aan sfeer ontbreekt het alvast niet Akwalux, dat ‘tovert’ met water en licht.

Akwalux handelt in maatwerk voor de tuin: waterzuilen en buitendouches. Strakke naadloze designelementen gecombineerd met licht en/of stopcontact. Blikvangers die discreet een rol van betekenis spelen in het groen Ze leggen de lat hoog en gaan resoluut voor hoogstaande kwaliteit over heel de lijn, met materialen zoals roestvrij staal en cortenstaal. Voor de uitwerking van een project anticiperen beiden op het outdoor gebeuren ter plekke en de specifieke noden van de klant.

Een exclusief product zag aldus het levenslicht. Dat resulteerde in de oprichting van een aparte entiteit onder de naam Akwalux. De oprichters Lawrence en Maxim hebben intussen deze prachtige buitendouches en waterzuilen gerealiseerd waarbij sobere lijnvoering en functionaliteit samenvloeien.

Bij Akwalux zijn de mogelijkheden ongeremd. Zo kan de ledverlichting worden aangepast naar eender welke kleur naar keuze en werken tuindouches, als de klant dat wenst, met een contactloze drukknop. Deze verfijnde collecties krijgen de nodige aandacht van verschillende tuinarchitecten, aannemers en installateurs.

 

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu