Muziek

Soundcast – Divacore – Escape P9

Draadloze muziek aan het zwembad. Met de systemen van Soundcast en Divacore is het mogelijk om muziek af te spelen zonder stekker of draadconnectie. De meeste outdoor speakers zijn ook spatwaterdicht.

NIEUW in het gamma is de prachtige outdoorspeaker Escape P9. Deze won onlangs nog de “European Product Design Award”.

 

Soundcast VG serie

Soundcast : ultieme geluidskwaliteit in draagbaar formaat

De best klinkende draadloze all weather speakers. De muzikale aanvulling (lees muzikale must) op uw BBQ feest of outdoor party, op uw boot of op het strand. De Soundcast wireless all weather speakers geven uw feest de muzikaliteit die het verdient. Robuust in design, kan tegen een stootje en tegen een regenbui! De soundcast speakers spelen ca. 10-15 uur op 1 acculading. Muziek streamen kan gemakkelijk door de ingebouwde Bluetooth techniek. APTX en AAC zijn bij Soundcast gewoon standaard!

 

 

 

 

Divacore Bloop

Divacore : kwaliteit ten top

Divacore is een Frans product en is daar superpopulair. Hier moet het merk opboksen tegen JBL en Bose, maar is kwalitatief zeker hun evenknie. De Divacore speakers hebben een indrukwekkend stereogeluid in deze dunne, koele vorm. Het idee was om emoties te brengen en overal een leuke sfeer te creëren. Daarom heeft Divacore een dunne, draagbare en resistente luidspreker ontworpen met een krachtig geluid.

 

Escape P9

Escape P9 : hoogwaardig afgewerkt product

De P9 staat voor een hedendaagse tijdloze look dankzij het gebruik van duurzame en luxueuze materialen. Zowel discreet als zeer decoratief, past perfect bij alle interieur-en exterieurstijlen.

De stijlvolle grille is gemaakt van een duurzaam multi-filament polyester garen met een zachte uitstraling voor een natuurlijk materiaal effect. Elegant uit één stuk gegoten en gepoedercoat aluminium handvat met bijpassende geëxtrudeerde sierlijsten.

“één luidspreker – meerdere audio ingangen – bijhorende app”