Zwembad speelgoed

Zwembad speelgoed – een overzicht

Speelgoed voor in het zwembad is jaar op jaar origineler! Een tijdje geleden was de opblaasbare Flamingo een ware hype, alsook de opblaasbare eenhoorn. Doordat deze enkele keren op TV te zien waren, wilde plots iedereen deze roze speeltuigen voor in de pool.

Wij verkopen ook de kleurstoffen – initieel zijn deze bedoeld om lekken in zwembaden op te sporen of flow in zwembadwater te controleren.

Daarnaast zijn de duikspelletjes zeer leuk en ideaal om kinderen meer en gemakkelijker te laten duiken.

 

Opblaasbare dieren

Opblaasbare dieren
Opblaasbare dieren

De opblaasbare dieren voor in het zwembad zijn met voorsprong de meest verkochte zwembadspeeltjes. De meest gekende zijn de roze drijvende Flamingo, maar ook de eenhoorn en de GIANT Duck opblaasbare eend zijn super cool.

Daarnaast verkopen wij ook nog een opblaasbare papegaai en een opblaasbare zwaan.Het leuke is dat het grappig is, fun verzekerd als u dit zwembadspeelgoed schenkt voor bv een verjaardag of een poolparty feestje.

U of de kids kunnen er ook op liggen om te zonnen. Deze speelgoed dieren zijn ook INSTAGRAM proof 😉

 

 

 

Duikspelletjes

Duikspel overzicht
Duikspel overzicht

Duikspelletjes zijn ideaal om kinderen beter en langer te laten duiken. Maar deze puzzels en onderwaterspelletjes zijn ook geschikt voor scholen en duikclubs.

Ook de duikringen zijn een klassieker en vinden kids super toffe waterspelen.

Zwembad kleurstof

Aqua Couleur water kleurstof

Doe eens lekker gek en kleur het zwembadwater paars of roze. Deze kleurstoffen zijn niet schadelijk gezien hun uitermate lage dosering. Deze water kleurstoffen waren initieel bedoeld voor de controle van de flow of lekdetectie in zwembaden.

De Aquacolor kleurstof kan gebruikt worden voor zwembaden, fonteinen, lekdetectie. Zowel voor privaat als publieke zwembaden.

 

 

 

Aquafitness – sporten in je zwembad

Spelen in het zwembad, dat is ook een beetje SPORTEN in het zwembad. Aquafitness is DE nieuwe trend. Wat begon met een Aquabike is ondertussen een volledig gamma van waterfietsen, zwemtrainers, enz.