Opblaasbaar speelgoed

Kies jouw favoriete opblaasbare zwembad speelgoed. De absolute trend is de opblaasbare flamingo en de echte originele eenhoorn van groot tot GIANT van het topmerk #floaty.

Toont alle 21 resultaten

Opblaasbaar speelgoed = pure fun in the pool !

 

Opblaasbaar speelgoed Floaty eenhoorn

Wat is een zwembad zonder opblaasbaar speelgoed? Dat is als een café zonder bier! Maak kennis met ons volledig nieuw gamma aan inflatables, ideaal om rustig te genieten in uw zwembad of ernaast.

Onmisbaar voor de ideale poolparty zijn deze leuke en unieke opblaasbare flamingo’s, de eenhoorns – unicorn van #floaty, maar ook de opblaasbare aardbei of de drijvende ananas zijn ontzettend hip voor op het water!

 

Dit drijvend zwembad speelgoed biedt gegarandeerd uren spelplezier in het zwembad. Ook lekkernijen vinden hun weg naar het zwembad. Wat denk je van een opblaasbare cupcake, een drijvende pizza bed of een gin tonic opblaasbare matras,  waar je op kan zonnen. Ik denk niet dat een “gewone” luchtmatras nog verkocht wordt?
In opblaasbare dieren zoals een unicorn – eenhoorn of opblaasbare eend (giant duck)  kan je gaan zitten en je fijn laten ronddobberen. Ook een drijvende ananas en watermeloen worden graag het water in gelaten.
Eerst opblazen, en dan spelen maar!

 

De trend op Instagram

 

Victoria Beckham on an inflatable

 

De opblaasbare unicorns of ander opblaasbare drijvende dieren verschenen geregeld bij VIP’s op hun instagram account. #floaty is bekend geworden met de vele leuke foto’s van celebrities  drijvend op een reusachtige eenhoorn. Ook Funboy zorgde voor met hun giant opgeblazen zwanen en hun drijvende Pegasus (gevleugeld paard) voor een ware trend in Ibiza en Saint Tropez.

Zorg voor de veiligheid met een opblaasbare ring of boei

De fel oranje redingsbandjes zijn zo pasé! Tegenwoordig kan u uw kinderen veilig laten ronddobberen in een opgeblazen donut of een ring met een flamingo. De essentie blijft de veiligheid van uw kinderen in het zwembad maar het is zo veel leuker met deze originele reddingsboeien.

Door grote drukte zullen bestellingen vertraagd geleverd worden

Sluiten