Opblaasbaar speelgoed

Kies jouw favoriete opblaasbare zwembad speelgoed. De absolute trend is de opblaasbare flamingo en de echte originele eenhoorn van groot tot GIANT van het topmerk #floaty.

Resultaat 1–24 van de 32 resultaten wordt getoond

Opblaasbaar speelgoed = pure fun in the pool !

 

Floaty Aquatechno

Wat is een zwembad zonder opblaasbaar speelgoed? Dat is als een café zonder bier! Maak kennis met ons volledig nieuw gamma aan inflatables, ideaal om rustig te genieten in uw zwembad of ernaast.

Onmisbaar voor de ideale poolparty zijn deze leuke en unieke opblaasbare flamingo’s, de eenhoorns – unicorn van #floaty, maar ook de opblaasbare aardbei of de drijvende ananas zijn ontzettend hip voor op het water!

Dit drijvend zwembad speelgoed biedt gegarandeerd uren spelplezier in het zwembad. Ook lekkernijen vinden hun weg naar het zwembad. Wat denk je van een opblaasbare cupcake, een drijvende pizza of een gin tonic waar je op kan liggen? In opblaasbare dieren zoals een unicorn of eend (giant duck)  kan je gaan zitten en je fijn laten ronddobberen. Ook een drijvende ananas en watermeloen worden graag het water in gelaten.
Eerst opblazen, en dan spelen maar!

De trend op Instagram

De opblaasbare unicorns verschenen geregeld bij VIP’s op hun instagram account. #floaty is bekend geworden met de vele leuke foto’s van celebrities  drijvend op een reusachtige eenhoorn. Ook Funboy zorgde voor met hun giant opgeblazen zwanen en hun drijvende Pegasus (gevleugeld paard) voor een ware trend in Ibiza en Saint Tropez.