Fatboy Cooper Cappie
Fatboy Cooper CappieFatboy Cooper CappieFatboy Cooper Cappiefatboy-cooper-cappie-zzzzzzzzfatboy-cooper-cappie-willem-goldfatboy-cooper-cappie-stilettofatboy-cooper-cappie-skull-blackfatboy-cooper-cappie-que-the-linefatboy-cooper-cappie-piggyfatboy-cooper-cappie-paint-by-no2fatboy-cooper-cappie-paint-by-no1fatboy-cooper-cappie-mr-pinkfatboy-cooper-cappie-mr-Orangefatboy-cooper-cappie-mr-Greyfatboy-cooper-cappie-mr-Greenfatboy-cooper-cappie-mr-Bluefatboy-cooper-cappie-mr-Aquafatboy-cooper-cappie-miami-beachfatboy-cooper-cappie-lonely-beachfatboy-cooper-cappie-koifatboy-cooper-cappie-jackfatboy-cooper-cappie-horse-racefatboy-cooper-cappie-hawaii-brownfatboy-cooper-cappie-hawaii-bluefatboy-cooper-cappie-grannyfatboy-cooper-cappie-globetrotterfatboy-cooper-cappie-fireplacefatboy-cooper-cappie-field-of-flowersfatboy-cooper-cappie-doggie-stylefatboy-cooper-cappie-doggie-racefatboy-cooper-cappie-deco-le-tfatboy-cooper-cappie-cosy-beachfatboy-cooper-cappie-car-racefatboy-cooper-cappie-carouselfatboy-cooper-cappie-candlelightfatboy-cooper-cappie-cabaretfatboy-cooper-cappie-birdie-brownfatboy-cooper-cappie-birdie-bluefatboy-cooper-cappie-betty-bluefatboy-cooper-cappie-antfatboy-cooper-cappie-aapalm

Fatboy Cooper Cappie

Pas je Edison the Petit aan met een unieke Cooper Cappie.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Productcode: FBCOOPERCAPPIE Categorieën: , Merk: Fatboy

Fatboy Cooper Cappie

Met een Fatboy Cooper Cappie maak je uw Edison the Petit lamp helemaal de jouwe. Het kan met deze verwisselbare en draagbare lampenkapjes. Cooper Cappies zijn vernieuwend, fris en modern. Je wilt nooit meer terug naar een kale lamp. De kleine lampenkappen zijn er voor elke omgeving, situatie en gemoedstoestand. Altijd en overal. Lampenkapjes zijn er voor elke mood. De Fatboy Cooper Cappie is verkrijgbaar in 38 varianten. Van romantisch tot vintage, van kleurrijk tot neutraal. Wissel af en beleef de verschillen. Er is altijd een kunststof lampenkapje naar jouw smaak. Laat je Edison the Petit niet in haar nakie staan. Kleed je lamp en verfraai je interieur met de Cooper Cappies.

eigenschappen

  • afmetingen : 49 x 14 cm
  • gewicht : 0,09 kg
  • verpakt in een envelop
  • 38 ontwerpen om uw Edison the Petit mee aan te kleden

instructies voor reiniging

Reinig met een vochtige doek.

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu