Zwembadonderhoud

Een zwembad koopt u uiteraard om er zoveel mogelijk van te genieten. Maar precies daarom moet u de nodige aandacht besteden aan een grondig zwembad onderhoud.

Tijdens de zomermaanden is het onderhouden van uw zwembad belangrijk, u wilt immers dat het water altijd proper en helder is en dat uw zwembad er als nieuw blijft uitzien. Maar zeker een volledig zwembadonderhoud na de winter is een must om klaar te zijn voor de eerste waterpret!

Wij bieden alles wat u nodig heeft voor het onderhoud van uw zwembad: van chemicaliën zoals chloor & flocculant, tot zwembadrobots & -stofzuigers.


Netjes & borstels

11 producten

SPA producten

14 producten

Zwembad winterklaar maken

14 producten

Zwembadproducten

43 producten

Floc

12 producten

My Pool Box

5 producten

pH correctie

5 producten

Zwembad chloor

8 producten

Zwembadreiniger

11 producten

Zwembadzout

3 producten

Manuele zwembadstofzuiger onderdelen

8 producten

Manuele zwembadstofzuigers

15 producten

Zwembadrobot borstels

26 producten

Zwembadrobot filters

20 producten

Zwembadrobot onderdelen

108 producten

Zwembadrobots

26 producten

Zwembadonderhoud voor optimaal genot

Het onderhoud bestaat uit verschillende elementen: het zwembadwater en het zwembad zelf. Vaak wordt deze laatste vergeten.

Onderhouden van zwembadwater

Er zijn de zwembadproducten die u nodig hebt om het water netjes en hygiënisch te houden. Dat doet u moet zwembad chemicaliën, meer specifiek doorgaans met chloor. U kunt bv. kiezen voor chloortabletten. Een regelmatige wateranalyse is nuttig om te controleren of er niet te veel of te weinig chloor in het water zit, en om de pH-waarde van het zwembadwater te checken. Een automatische waterbehandeling via een chloorpomp verdient aanbeveling. Hiermee wordt uw zwembadwater onderhouden heel eenvoudig!

Bodem & wanden van het zwembad onderhouden

Een zwembad onderhouden doet u verder door bodem en wanden te reinigen. Dat kan met manuele zwembadstofzuigers of met automatische zwembadrobots. Manuele toestellen zijn goedkoper in aanschaf en sneller in gebruik maar vragen wel wat inspanning van uw kant. Automatische zwembadrobots doen het werk zonder dat u er omkijken naar hebt.

Het onderhoud van zwembaden omvat verder ook het winterklaar maken van het zwembad, bijvoorbeeld door het aanbrengen van een winternet of door een overwinteringsproduct aan het zwembadwater toe te voegen.

Aquatechno, uw partner in zwembadonderhoud  

Bij Aquatechno kunt u steeds terecht voor het beste advies voor uw zwembad onderhoud en voor de juiste onderhoudsproducten tegen de beste prijs. Ook voor een handig all-in-one pakket met zwembadproducten bent u bij ons aan het juiste adres.