Zwembad winterklaar maken

WINTERNETTEN

Uw zwembad winterklaar maken kan dankzij verschillende types winternetten. Deze zijn voorzien van piketten voor in het gras, met hulzen voor in natuursteen alsook met bevestigingssystemen voor in houten terrassen.

Zo kan u uw zwembad overwinteren en beschermen tegen alle vuil en uv.

Toont alle 13 resultaten

WINTERFIT

Verder hebben we in onze shop ook winterfit. Dit is een overwinteringsproduct voor in het zwembadwater. Wanner u winterproduct toevoegd in het zwembadwater coorkomt dit kalkvorming, algengroei en andere onaangename verrassingen bij de zomer opstart van het zwembad.

ICE GUARD

U kan uw zwembad ijsvrij houden met de Ice Guard. Dit systeem werkt met een digitale thermostaat en stuurt de circulatiepomp aan als de temperatuur zakt onder de ingestelde setpoint tempatuur.

WINTERNET

Er zijn verschillende soorten winternetten om het zwembad te beschermen in de winter. Er zijn PVC bachen, bachen met RVS draagbalken maar ook netten in geweven PVC. Deze winterbescherming zal het water doorlaten maar de bladeren en de dieren tegehouden. Het is bovendien een licht materiaal die u zeer strak kan spannen maar tegelijk stevig is. Deze winterzeilen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren.

TIPS EN TRUCS

We hebben verschillende tips en trucs die wij u meegeven:

TIPS OM UW ZWEMBAD TE OVERWINTEREN MET EEN WINTERNET EN OVERWINTERINGSPRODUCT