#FLOATY

Get Floaty

De opblaasbare Pool Toys van #Floaty zijn van de hoogste kwaliteit gemaakt met oog voor detail. Hiermee wordt u de best drijvende ervaring gewaarborgd.

Maak nu kennis met de verschillende Unicorns en Seashell in blauw en roze. Dé eye catcher voor in uw pool !!

Toont alle 7 resultaten

Get Floaty for a poolparty!

 

Floaty Aquatechno

Met de opblaasbare Unicorn en blue Seashell wordt u altijd opgemerkt, zij het in het zwembad of ernaast.

Deze inflatables zijn origineel en van perfecte kwaliteit, rechtstreeks van producent naar de webshop van Aquatechno. Dit opblaasbaar speelgoed kan gebruikt worden als ligbed voor op het water, of om rustig na te genieten naast uw zwembad.

Wil je af van een klassieke ligmatras om te genieten op uw zwembad, maak dan kennis met deze superoriginele inflatables van Floaty!

 

 

 

 

Floaty Aquatechno

Een Unicorn of Eenhoorn is een mythisch dier dat sinds de Oudheid wordt beschreven als een beest met een lange, puntige, spiraalvormige hoorn op zijn voorhoofd.

De eenhoorn stond afgebeeld op antieke zegels uit de Indusbeschaving en werd genoemd door auteurs uit de Griekse oudheid.

In de Europese volkscultuur werd de eenhoorn vaak afgebeeld als een wit paard- of geitachtig dier met een lange hoorn en gekloofde hoeven (soms met een geitensik). In de Middeleeuwen en Renaissance werd het gewoonlijk gekarakteriseerd als een zeer wild dier uit de bossen, dat symbool stond voor zuiverheid en genade, dat alleen kon worden gevangen door een maagd. De hoorn zou vergiftigd water kunnen zuiveren en ziekten kunnen genezen