Dutchtub Loveseat oranje
Dutchtub Loveseat oranjeDutchtub loveseat 04Dutchtub loveseat 03Dutchtub loveseat 05Dutchtub loveseat 02dutchtub loveseat grijsdutchtub loveseat blauwDutchtub loveseat groendutchtub loveseat rooddutchtub loveseat oranje bovenaanzichtdutchtub loveseat orange zijaanzichtdutchtub loveseat afmetingen

Dutchtub Loveseat

De Dutchtub Loveseat voor 2 personen is een leuk design buiten wellness bad. Deze hottub is houtgestookt en zeer eenvoudig te gebruiken.

Vaak samen gekocht

Dutchtub loveseat windscherm

Dit loveseat windscherm beschermt het vuur in de spiraal voor de wind. Hierdooor zal het vuur efficiënter branden en sneller opwarmen.

Dutchtub loveseat schoorsteen

Weltevree Dutchtub loveseat schoorsteen voor het afvoeren van de rook via een rookkanaal. Schuift over de spiraal kachel, zorgt voor minder rookhinder tijdens het baden.

Dutchtub loveseat deksel

Weltevree Dutchtub loveseat deksel voor het afschermen van de Loveseat hottub.

Productcode: N/B Categorie:

De Dutchtub Loveseat voor 2 personen

De oranje Loveseat hottub voor 2 personen is het kleinere broertje van de Dutchtub Original. Ook dit buitenbad is een staatltje vernuftig  wellness design voor buiten. Dit warm bad voor in det tuin of op terras aan een poolhouse is zeer origineel en verbazend eenvoudig te gebruiken. Ervaar met deze houtgestookte hottub ware luxe in de tuin en geniet van een heerlijk warm bad onder een sterrenhemel in het groen en de natuur.

Vernuftig ontworpen buitenbad voor 2

De Dutch hottub is eenvoudig verplaatsbaar, werkt zonder elektriciteit, pompen of elektronische onderdelen. U kan het polyester bad krijgen in alle mogelijke kleuren. Er zijn ook handige accessoires zoals een rookkanaal of een as bak voor onder de vuurkorf. Ontegensprekelijk is dit zeer doordacht ontworpen.

hottub bad met zeer eenvoudig gebruik

De Dutchtub  voor lovers is heel eenvoudig te gebruiken en in 1h met hout warm te stoken tot ongeveer 38°C. Middenin de RVS 316 spiraal zit onderaan een vuurmand. Het vuur stook je met brandhout, in optie kan u zicht een rookkanaal, windscherm en deksel aanschaffen.

Het water circuleert natuurlijk, zonder pomp of jets maar door de natuurlijke opwarming via het spiraal. Er is geen filtersysteem of patroon filter. U kan het buitenbad onderaan het spiraal eenvoudig vullen met de tuinslang. In het bad voor in de tuin zit 350L water. Dit kan je met de kachel en het spiraal opwarmen, wordt aangezogen en bovenaan in het Dutchtub komt het warmte water er terug in.

Het kleine broertje van de  Originele ronde Dutchtub is gemaakt van polyester vezel en weegt slechts 40kg. U kan deze hottub voor in de tuin zeer eenvoudig met 1 of 2 persoon verplaatsen.

Hoe kan je eenvoudig het tuinbad onderhouden?

Om een lange levensduur van deze hottub te vrijwaren kan u het bad na gebruik best spoelen met fris water en een milde Spa reiniger schoonmaken. Daarna afdrogen met een doek.

Het bad kan je best puur en zonder producten gebruiken maar is wel bestand tegen zouten, zeep of een lichte ontsmetting met chloor of peroxide.

Product eigenschappen van de Dutchtub Hottub

  • Het Dutchtub Loveseat heeft een gewicht van 40kg en is dus lichtgewicht hottub / dutchtub eenvoudig te verplaatsen. U kan het buitenbad dus plaatsen waar u dit wenst en terug opbergen bv in de winter
  • Afmetingen L 185cm x B 157cm x H 59cm geschikt voor 2 lovers
  • Vervaardigd van hoogwaardig weerbestendig polyester en 316 RVS (roestvrij staal)
  • De hottub voor 2 is verkrijgbaar in een RAL kleur naar uw wens
  • Inclusief : asplaat, wok en vuurmand
  • Exclusief : deksel/cover

De hottub voor in de tuin wordt geleverd op pallet, montage is vereist en duurt ongeveer 30 minuten. Eventuele schade kan met polyren en verf hersteld worden. De grote en diepe krassen kunnen hersteld worden door de fabrikant.

Technische kenmerken van Dutchtub Loveseat

Kleur

Blauw, Grijs, Groen, Oranje, Zelf te kiezen

Hoogte

58 cm

Lengte

98 cm

Gewicht

40 kg

Volume

350 liter

Aantal personen

2

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu