Fatboy Mini Cappie Set
Fatboy Mini Cappie SetFATBOY_Edison-the-mini_Cappie_Mr-Black-stripeFATBOY_Edison-the-mini_Cappie_X-mas_X-mas-CatsFATBOY_Edison-the-mini_Cappie_FireplaceFATBOY_Edison-the-mini_Cappie_GrannyFATBOY_Edison-the-mini_Cappie_CandlesFATBOY_Edison-the-mini_Cappie_Vintage-MemoriesFATBOY_Edison-the-Mini_Cappie_Be-LeafFATBOY_Edison-the-Mini_Cappie_Bam-BooFATBOY_Edison-the-Mini_Cappie_Terras-OFATBOY_Edison-the-Mini_Cappie_Blue-ShadesFATBOY_Edison-the-mini-Cappies_Mikado-Gold-HoneyFATBOY_Edison-the-mini-Cappies_Mikado_Pumpkin-OrangeFATBOY_Edison-the-mini-Cappies_Mikado_SkyFATBOY_Edison-the-mini-Cappies_Basket-Weave-Gold-HoneyFATBOY_mini_cappie_set_Basket-Weave-Pumpkin OrangeFATBOY_Edison-the-mini-Cappies_Basket-Weave-SkyFATBOY_Edison-the-mini-Cappies_Serpentine-Gold-HoneyFATBOY_mini_cappie_set_Serpentine-Sky

Fatboy Mini Cappie Set

Met deze Edison the Mini Cappies maak je uw Mini tafellampjes helemaal van jou.

Keuze uit 18 soorten, telkens in een set van 3 stuks.

 22,50

Wissen

Vaak samen gekocht

Fatboy Edison the Mini

Kleinste telg van de Edison familie, the Mini. Set van 3 tafellampjes.

Productcode: Niet beschikbaar Categorieën: , Merk: Fatboy

  • Gratis geleverd vanaf 50€
  • Binnen de 48u geleverd indien op voorraad
  • Liever afhalen? Kom langs op zaterdag 13 augustus tussen 9u en 12u
  • Niet tevreden geld terug garantie
  • Eigen reparatiedienst, met garantie

Fatboy Mini Cappie Set

Met een Fatboy Mini Cappie Set maak je uw Edison the Mini helemaal de jouwe. Het kan met deze verwisselbare en draagbare lampenkapjes. De Mini Cappies zijn vernieuwend, fris en modern. Je wilt nooit meer terug naar een kaal lampje. De kleine lampenkapjes zijn er voor elke omgeving, situatie en gemoedstoestand. Altijd en overal. Lampenkapjes zijn er voor elke sfeer en elk moment.

De Cappies voor de Fatboy Edison the Mini zijn beschikbaar in 18 varianten, telkens als set van 3 stuks. Van romantisch tot vintage, van kleurrijk tot neutraal. Wissel af en beleef de verschillen. Er is altijd een kunststof lampenkapje naar jouw smaak.

Kies je Cappie en maak jouw Edison Mini’s uniek.

eigenschappenFatboy Mini Cappies

  • afmetingen : 49 x 14 cm
  • gewicht : 0,09 kg
  • verpakt in een envelop
  • 18 ontwerpen om uw Edison the Mini aan te kleden

instructies voor reiniging

Reinig met een vochtige doek.

Technische kenmerken van Fatboy Mini Cappie Set

Merk

fatboy

Mini Cappie Set

Bam Boo, Basket Weave Gold Honey, Basket Weave Pumpkin Orange, Basket Weave Sky, Be Leaf, Blue Shades, Candles, Fireplace, Granny, Mikado Gold Honey, Mikado Pumpkin Orange, Mikado Sky, Mr Black Stripe, Serpetine Gold Honey, Serpetine Sky, Terras-O, Vintage Memories, X-Mas Cats

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu