Telescopische stok

Telescopische stok 2,5-4,8m

Tescopische stok uitschuifbaar tot 4,8m. Op deze stok kan u alle zwembad accessoires bevestigen. Het klik systeem is universeel voor de schepnet, wandborstel of bv voor een manuele stofzuiger. OPGEPAST! SPECIAAL VERZENDING

 52,00

Op voorraad

Productcode: TLSST25-48 Categorie:

  • Extra verzendkost speciaal transport
  • Binnen de week geleverd
  • Niet tevreden geld terug garantie
  • Eigen reparatiedienst, met garantie

Telescopische stok 2,5 – 4,8m

Tescopische stok uitschuifbaar tot 4,8m. Op deze stok kan u alle zwembad accessoires bevestigen. Het klik systeem is universeel voor de schepnet, wandborstel of bv voor een manuele stofzuiger.

OPGEPAST : door de lengte van dit product kan dit niet verzonden worden met een koerierdienst. Deze telescopische stokken worden via speciaal transport verzonden en dit zorgt voor een extra verzend kost.

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu