AQT Superflock patronen
AQT Superflock patronenAQT Superflock patronen

AQT Superflock patronen

(1 klantbeoordeling)

Met deze vlokking patronen blijft het zwembadwater kristal helder. Dit product is een alternatief voor de Delphin Superflock patronen

24,0 incl. 21% BTW en gratis geleverd in België en Nederland

Vaak samen gekocht

Waterlily

De Waterlily bloem is een zeer handig voor een propere waterlijn door het absorberen van drijvend stof, uitlaatgassen en olieresten.

Net'Skim

Netskim Filter netje voor het plaatsen over de skimmermand en het opvangen van klein drijvend vuil.

Productcode: AQTSF Categorie: Merk: Aquatechno

 • Altijd gratis geleverd
 • Binnen de 48u geleverd indien op voorraad
 • Liever afhalen? Kom langs op maandag 6 juli tussen 9u en 17u
 • Niet tevreden geld terug garantie
 • Eigen reparatiedienst, met garantie

AQT Superflock patronen

De AQT Superflock patronen geven een dosering van 1-14 dagen af in de skimmer en maakt het zwembadwater kristal helder. Dit product is een alternatief voor de Delphin Superflock patronen.

AQT Superflock patronen – kousen

De AQT vlok patronen wegen 125g en zitten verpakt per 8 kousen in 1 potje. De zakjes met vlokmiddel houden zo uw zwembadwater mooi helder.

Hoeveel moet u doseren?

Wij adviseren 1 a 2 zakjes te plaatsen in de skimmer per 50m³ iedere 14 dagen. Met deze dosering zal u merken dat het zwembadwater veel helderder is.

Hoe werkt flocculant?

In de zakjes zit namelijk Aluminiumsulfaat (coagulant) dit zorgt er voor dat de opgeloste onzuiverheden samen klitten en opgevangen worden in de zandfilter. De de werking van de zandfilter zal dus verbeteren. Flocculant patronen plaats je in de skimmer en lossen traag op met geleidelijke vlokking op de zandfilter.

Gebruik ik niet beter poeder flocculant of vloeibaar flocculant?

Bij poeder of vloeibaar flocculant direct in het zwembad gedoseerd zal je instant vlokken krijgen IN het zwembad. Dit zorgt voor vervelend werk nadien. U moet nu immer de vlokken laten bezinken en stofzuigen naar de riool.

Flocculant cartouchen of patronen

Flocculant cartouchen of patronen zijn dus handiger omdat ze GELEIDELIJK oplossen in de zandfilter. Na enkele dagen backwashed u de zandfilter en spoelt u alle onzuiverheden naar de riool.

Ook de zwembadrobot kan deze vlokken niet capteren. zowel bij een zandfilter als een filter van een zwembadrobot zal u doorslag krijgen van de vlokken.

Ook wordt vloeibaar flocculant voornamelijk ingezet in publieke zwembaden waar het continu en automatisch gedoseerd word voor de zandfilter.

Deel jouw mening!

4 van 5 sterren

1 review

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

 1. 4 out of 5

  Pipooo (geverifieerde eigenaar)

  werkt goed.

  (0) (0)

  Is er iets verkeerd met dit bericht? Gelieve het ons te laten weten.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu