Winternet beschermt uw zwembad

Vorstschade is een probleem dat minder en minder aan de orde is. Echter met een winternet kan u uw zwembad wel ontlasten van vuilvracht door bladeren van de bomen en dode dieren. Met deze bescherming start u het zwembad volgende lente op in 1 – 2 – 3.

De voordelen van een winternet op een rijtje

 1. Voorkom afvallende bladeren van bomen in uw zwembad – bladeren zorgen voor een enorme vuilvracht in uw zwembad. Deze kunnen bruine aftekeningen maken op uw PVC liner of op de mozaïek tegeltjes. Bovendien zal deze vuilvracht ervoor zorgen dat u sneller algengroei krijgt in het zwembad
 2. Een winternet is veel lichter dan een PVC bache – dit type winter beschermingen zijn uitermate stevig, maar vooral ook zeer licht (150 – 200g/m²). Dit zorgt ervoor dat het eenvoudig te plaatsen is en het gemakkelijk STRAK op te spannen is.
 3. Deze winterbescherming is waterdoorlatend – het materiaal is waterdoorlatend en voorkomt daardoor dat er water blijft op staan. Op een bache blijft het water staan en als er bladeren in vallen is het binnen korte tijd een vuile soep.
 4. Houd dieren uit het bad – bij het opstarten van een zwembad in de lente een dood dier ontdekken is een zeer onaangename verrassing. Dit type winterbescherming voor uw zwembad voorkomt dat dieren verdrinken in het zwembad

 

Verschillende types overwinteringsnetten

Wij verkopen een 3 tal courante winterzeilen.

 

Winternet standaard
Winternet standaard

Winterdoek uit geweven PVC-netwerk, beschikbaar in groen, grijs, zwart en lichtblauw met zeer fijne mazen. Het standaard PVC overwinteringsnet is verstevigd over de boord, bevat bevestigingsringen en kan vastgemaakt worden met piketten

 

LEES MEER : Winternet PVC netwerk standaard winterbescherming

 

 

 

 

 

Initial winternet verstevigd
Initial winternet verstevigd

Het Winter net Initial is het top product voor de bescherming van uw zwembad tijdens de winter. Winterzeil initial is een zeer stevig en licht gewicht winternet voor de bescherming van uw zwembad en rolluik, met anti uv en anti schimmel behandeling.

 

LEES MEER : Winternet initial met UV bescherming

 

 

 

 

 

Winternet ivernea
Winternet ivernea

De meest eenvoudige oplossing is een bescherming geplaatst OP het rolluik. Dit is een topproduct die werd geintroduceerd in 2016 en ons meest verkochte winterbache. Dit winterzeil kan u vastmaken aan het rolluik met elastieken en haakjes.

 

LEES MEER : Ivernea winterzeil met bevestiging aan het rolluik

 

 

 

 

Winterzeil in verschillende kleuren

Al onze winter netten zijn te verkrijgen in blauw, groen en grijs. Ook de bijhorende elastieken zijn verkrijgbaar in deze kleuren.

Voor de bevestiging kan u kiezen uit piketten, verankering voor in natuursteen of voor houten terrassen.

LEESTIP : 5 TIPS om uw zwembad te overwinteren

 

Zwembad perfect proper met overwinteringsproduct

Om een complete bescherming van het zwembad te waarborgen kan u best ook WINTERFIT ook wel overwinteringsproduct toevoegen in het zwembad. Dit winterproduct zal kalkafzetting voorkomen en algengroei voorkomen. Het toevoegen van deze bescherming in het zwembadwater kan u best herhalen in het voorjaar februari om het zwembadwater mooi helder en proper te houden.

 • De dosering is door de hoge concentratie minimaal – 1L / 25m²
 • Verschillende verpakkingen van 1L en 3L flessen
 • Online winterproduct kopen – gratis thuis geleverd : Winterfit kopen

 

“Een bescherming met een winternet + het toevoegen van overwinteringsproduct zorgt voor de ultieme winterbescherming van uw zwembad”

2 responses to “Een winternet – de perfecte bescherming voor uw zwembad

  1. Beste heer Pattyn,

   onze producten zijn steeds van hoge kwaliteit van de producent DEL in Frankrijk. Wij verkopen reeds sinds 2005 winternetten en hebben geen noemenswaardige klachten of problemen.

   U kan dit dus in volle vertrouwen bij ons aankopen. Voor een offerte kan u mailen naar Jochen.

   Met vriendelijke groeten,
   Lode

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.